Are you Next in Fashion?

Johanna Bjork: 100506: Are you Next in Fashion?

Mode är inte längre något ouppnåeligt och exklusivt, reserverat för ett lyckligt lottat fåtal. Ankomsten av bloggar har demokratiserat mode på ett sätt som aldrig förut varit möjligt. Men, vägen till toppen i modebranschen kan vara lång. Next In Fashion kan vara en genväg! Det är nämligen en tävling som ska få fram Sveriges nästa modemakthavare.

Det enda du behöver för att tävla är en blogg på Modettes nya modebloggportal Nextinfashion.se. Den person som vinner blir Modettes stjärnredaktör med ansvaret att befinna sig på plats och representera Modette på de fyra stora modeveckorna i New York (med mig!), Paris, London och Milano.

Next In Fashion drar igång den 5 maj och avslutas den sista veckan i augusti. Vinnaren utses av läsarna samt en jury som består av stylisten Jonas Hallberg, modellmamman Mika Kjellberg, modellstjärnskottet Sandrah Hellberg, fotografen Pierre Björk (inte släkt med mig så vitt jag vet), samt Whyreds Roland Hjort.

Vinnaren får bland annat ett välbetalt heltidsjobb som Modettes nya moderedaktör, vilket bland annat innebär att han/hon kommer representera Modette på de fyra stora modeveckorna i New York, Paris, London och Milano.

Lär mer om hur man tävlar här.

Den riktigt goda nyheten är att du kan få hjälp på vägen, av mig! När du startat din blogg på Next In Fashion, lämna en kommentar till detta inlägg och berätta varför just du ska bli min adept. Jag kommer sedan välja en av er nyblivna bloggare att hjälpa på vägen. Genom tips, länkar och annat kan jag hjälpa dig få läsare och kanske även bli vinnaren av Next in Fashion!

Sorry for ignoring you this time, my English speaking friends. This is about a Swedish contest. Will give you more love in my next post.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Are you Next in Fashion?

 1. emelie says:

  hej!

  Jag är inte helt ny blogg sfären, men modeblogg är något helt nytt. Jag är i grund och botten fotograf (http://lauraemelie.wordpress.com) och det faller sig helt naturligt för mig att ha ett intresse för kultur i olika former. Mode är en av formerna.

  Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till dig för att sticka ut ur mängden, vad som skulle få dig att välja just mig.
  Men så här är det;

  Mode är verkligen ett av mina största, för att inte säga det största intresset. För mig handlar det inte bara om modet i sig; att visa upp vad man har på sig och ge en kort resumé om vad man tycker om Jag Jeans nyaste kampanj (btw den är A-M-A-Z-I-N-G, Hailey Clauson är så galet vacker ochTon Aguilar styling är simpel men jäkligt snygg, as always!).

  Det handlar även om att vara en förebild.
  Eftersom mode är så tillgängligt och intresserar allt fler unga människor är det viktigt att sända ut rätt budskap. Det är viktigt att visa att mode har olika ansikten. En student, en stylist, en servitris, en modell, en designer, ett butiksbiträde och tjejen/killen som sitter i kassan på ica. Alla dessa människor kan vara modets ansikte så människor får något att relatera till.

  Jag har så mycket jag vill skriva om och få fram i min blogg. Och ja, det är ju klart att vore fint att kunna nå ut till människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>