100428: Night

Kom ifrån jobbet medan det fortfarande var ljust ute och var på jättebra humör, så jag bytte jacka, slängde på mig en slokhatt och drog med mig M ut på promenad. Vi gick och köpte gojibär, som jag haft slut på ett tag och känt mig helt desperat efter och gick förbi vinaffären och köpte en röd och en vit. Sen käkade vi middag på en kubansk innan vi begav oss hem till våra datorer…

Kvällens: Stickad klänning från Max Studio, vintagejacka från DKNY, strumpbyxor från Calvin Klein, hatt från H&M, halsband från en vintage-butik i Upstate NY, armband från Marc Jacobs/H&M/Ge Hopp UF, sammetsväska från en vintage butik i Miami, stövlar från Ebay.

Got out of work while it was still light out. I was  in a great mood, so I changed my jacket, threw on a hat and dragged M out for a walk. We went to buy goji berries that I have been out of for a while and felt completely desperate for and we went by the wine store and bought a red and a white. Then we ate dinner at a Cuban place before going back home to our computers…

Tonight: Knit-dress from Max Studio, vintage jacket from DKNY, tights from Calvin Klein, hat from H&M, necklace from a vintage store in Upstate NY, bracelets from Marc Jacobs/H&M/Ge Hopp UF, velvet bag from a vintage store in Miami, boots from Ebay.

This entry was posted in Outfits and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 100428: Night

  1. Sabina says:

    Snyggt som vanligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>