Glynwood Farm

En av de bästa saker man kan göra som storstadsmänniska, tycker jag, är att åka ut till en bondgård en dag och bara vara. I lördags besökte vi en som heter Glynwood och ligger utanför Cold Spring i Upstate New York. De klippte fåren inför sommaren, så vi fick se på det (lite roligt att se “nakna” får sen på ängen) och sitta bland nyklippt ull, som luktade får fortfarande. På gården har de bland annat även hönor, grisar (världens sötaste små kultingar!), hästar, getter och bin. All mat odlas ekologiskt och delas ut till deras CSA (en slags mat-kooperativ) som har 60 medlemmar. Det var sommarvärme och vi låg i gräset och tittade på molnen och lyssnade till den fridfulla tystnaden. Den stora staden kändes just då väldigt långt borta.

TRANSLATION
One of the best things to do when you live in a big city like New York is to go visit a farm for a day, just to get away from it all. This past Saturday, we visited one called Glynwood, located outside the town of Cold Spring in Upstate New York. They were shearing sheep for the summer, so we got to watch that (kind of funny to see the “naked” sheep grazing afterward) and sit amongst newly sheared wool, that still smelled like sheep. On the farm they also have hens, pigs (the cutest little piglets ever!), horses, goats and bees. All the food is grown organically and distributed to a 60-member CSA. The weather was summery and warm and we lay in the grass, watching the clouds and listening to the peaceful silence. The big city felt very far away at that moment.

This entry was posted in Out & About, The Good Life and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Glynwood Farm

  1. Marie says:

    Jag gillar bilden med hästen i hagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>