Vintage Shopping

Förra helgen var jag och shoppade vintage på Beacon’s Closet. Har visat den fina jeansjackan från Helmut Lang som jag fyndade, och mer kommer snart. Detta är vad som inte fick följa med. Girl Scout klänning (kändes lite för mycket Halloween), rosa shortsklänning (för liten), mockajacka med fransar (för stor och tung liksom), skinnkjol från Barneys och en fin blomming sommarklänning från Reiss (båda för små). Lycklig är den som dessa plagg passar på!

TRANSLATION:
Last weekend I went vintage shopping at Beacon’s Closet. I showed the nice Helmut Lang denim jacket I scored, and more will come soon. But this is what didn’t get to come home with me. Girl Scout dress (a bit too Halloween-y), pink romper (too small), suede fringe jacket (too big and heavy), leather skirt from Barneys och a nice floral summer dress from Reiss (both too small). Some lucky person will bring these goodies home I’m sure!

This entry was posted in Vintage Finds and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>