WEEKEND MORNING RITUAL

Johanna Björk: 100718: Weekend Morning RitualJohanna Björk: 100718: Weekend Morning RitualJohanna Björk: 100718: Weekend Morning RitualJohanna Björk: 100718: Weekend Morning RitualJohanna Björk: 100718: Weekend Morning Ritual

När jag kan sova hur länge jag vill på helger så brukar jag försöka göra det. Ibland går det inte för jag blir alldeles nervös av att tänka på allt jag borde gå upp och göra. Men denna helg, efter en alldeles för jobbig vecka, gick sovandet alldeles utmärkt. Vi äter alltid långbrunch, och börjar ofta med att gå ut och handla det som saknas. Igår gick vi först till Marlow & Daughters och köpte färskt bröd och ägg, sen till latino-delit på hörnet för apelsiner (att göra juice av) och mexikansk cola (som är mycket bättre än “vanlig” eftersom den inte innehåller nån dålig High Fructose Corn Syrup) till senare. Väl hemma gjorde vi mimosas, omelett och starkt kaffe och myste med tidningen halva dagen.

TRANSLATION:
When I can sleep as long as I want on weekends I usually try to. Sometimes I just can’t, though, becuase I get all stressed out thinking of everything I should get up to do. But this weekend, after a way too stressful week, the sleeping was no problem. We always eat a long brunch, and often start out by going out to pick up some stuff we need. Yesterday we first went to Marlow & Daughters and got some fresh bread and eggs, and then to the Latino deli on the corner for oranges (to make juice) and Mexican Coke (that is so much better than “regular” since it doesn’t have yucky High Fructose Corn Syrup) for later. Once home we made mimosas, omelet and strong coffee and then we chilled with the paper half the day.

This entry was posted in Food & Wellness, NYC, The Good Life and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>