BLUE/PEACOCK

Johanna Björk: 100805: BlueJohanna Björk: 100805: Blue

Lånade hem en Canon 5D för ett jobb och wow vad det fick mig att inse att jag verkligen måste ta itu med min kamerasituation. Önskar jag hade råd med en sån, men jag har en Canon G9 och en Nikon D70 som båda är trasiga. Den sistnämnda är nu äntligen inne på lagning. Så bättre bilder blir det snart!

För övrigt så älskar jag påfågelfjädrar (självklart sådana som erhållits på etiskt vis).

TRANSLATION:
Took home a Canon 5D for a job and it totally made me realize that I need to deal with my camera situation. Wish I could afford one for myself, but I have a Canon G9 and a Nikon D70 that are both broken. The latter is now finally in for repairs. Better photos ahead!

I can add that I adore peacock feathers (cruelty-free ones, of course).

This entry was posted in Design, Inspiration and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>