BON VOYAGE

Johanna Björk: 100828: Bon VoyageJohanna Björk: 100828: Bon Voyage

Lämnar nu New York för ett litet tag. Next stop: Honolulu, Hawaii. Kommer även snart att lämna Modette, men ni kan alltid hitta mig på johannabjork.com. Vart ni än ska denna helg, Bon Voyage!

TRANSLATION:
Leaving New York for a little while. Next stop: Honolulu, Hawaii. Will also soon be leaving Modette, but you can always find me at
johannabjork.com. Wherever you are going this weekend, Bon Voyage!

This entry was posted in NYC, The Good Life and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to BON VOYAGE

 1. Johanna says:

  hej!
  hur är det att bo i New York? jag har alltid velat bo där, men många jag känner som vart där säger att det inte är så bra som det verkar :S hur upplever du det ?
  kram

  • Johanna Björk says:

   Hej Johanna! Det är underbart att bo i New York, men man måste ju veta vad man ger sig in på när man flyttar dit. Allt är dubbelt så dyrt och det finns minst tre gånger så många som tävlar om samma jobb etc. som du. Men är man stark och driven så är det världens bästa ställe att bo på! Om man är på besök så är det ju alltid bäst att se staden med någon som bor där, annars hamnar man ju väldigt lätt i turistfällor.

 2. Kent Björk says:

  Ha det bra på Hawaii.
  Vi hörs!
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>